Home / Doesburg / Waterpoloclinics

Waterpoloclinics

DOESBURG – WOC-Gelre sloot zondag de laatste waterpoloclinic af in Zwembad Den Helder in Doesburg. Waterpolo Opleidings Centra Gelderland, had liefst vier zondagen het zwembad afgehuurd, om de waterpolojeugd onder 11 jaar de basistechnieken van het waterpolospel verder bij te brengen. Schiet- en werptechnieken, maar ook het aanvallen en verdedigen werd onder bezielde leiding van Matthijs Schonewille in den treure geoefend.
Ook de keepers werden niet vergeten. Zij kregen speciale keeperstraining van Bram van Rossum. Zijn ‘roots’ liggen bij ZV de Spreng in Brummen/Eerbeek, de vereniging waarmee DWV Doesburg dit seizoen een Startgemeenschap vormt. Bram speelt inmiddels bij Polar Bears en is geselecteerd voor Jong Oranje onder de 19 jaar.
Maar liefst twintig kinderen van omliggende verenigingen deden mee, van de SG DWV/De Spreng volgden Lucas Pieper, Cas van Lochem en Wiebe Nijhof vol overgave de clinics. De laatste bijeenkomst werd afgesloten met onderlinge wedstrijden, met een echte scheidsrechter en jurytafel.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.