Home / Eerbeek / Bas Martijnse pakt winter MTB-titel

Bas Martijnse pakt winter MTB-titel

EERBEEK / LUNTEREN – Gelukkig had hij de voorgaande vier wedstrijden van de Veluwse Wintercompetitie allemaal gewonnen en was hij daardoor minder afhankelijk van het resultaat in de laatste wedstrijd, anders was het zondag nog best spannend geworden voor Bas Martijnse uit Eerbeek. Hij won niet op het circuit in het zandgat op de Goudsberg in Lunteren. Maar door te finishen was hij zeker van de eindzege in de categorie Jongens-3 en dat is een puike prestatie – foto: www.fotogp.nl.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.