Home / Bronkhorst / Nieuw bij Beauty di Mare; de Tele’way

Nieuw bij Beauty di Mare; de Tele’way

BRUMMEN – Het streven van schoonheidssalon Beauty di Mare is om zoveel mogelijk mensen te helpen met het oplossen van huidproblemen. Beauty di Mare is nu ook in het bezit van de Tele’way, een apparaat, welke is ontwikkeld voor het verwijderen van tele’s, steelwratjes en andere huidoneffenheden.

Deze zeer effectieve behandelmethode verwijdert zonder de vorming van littekens de volgende huidoneffenheden: couperose (tele’s), Spider Naevi, bloedspatjes, fibromen (steelwratjes), wratten (ouderdomswratten), pigmentvlekken, vetknobbeltjes, talgcysten en andere huidoneffenheden. Sommige van deze oneffenheden zijn in één behandeling te verwijderen, voor bijvoorbeeld couperose zijn meer behandelingen nodig. Dit is ook afhankelijk van de conditie van de huid.

De Tele’way behandeling doe je samen, vertelt Nikki. "Ik behandel in de salon met de Tele’way de oneffenheden en thuis zal de cliënt, op eenvoudige wijze, de nabehandeling van 4 dagen voort moeten zetten, voor een optimaal resultaat".
Omdat niet alle oneffenheden van de huid goedaardig behoeven te zijn, kan het soms noodzakelijk zijn eerst een arts hiernaar te laten kijken.

Verder kunt u bij Beauty di Mare terecht voor o.a. huidverzorgende en huid verbeterende behandelingen, acne behandelingen, (bindweefsel)massage, IPL definitief ontharen en microdermabrasie.

Voor meer informatie en de introductie-actie van de Tele’way kunt u kijken op www.beautydimare.nl. Beauty di Mare, Morgenster 12 Brummen, tel.: 0634262076
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.