Home / Rozendaal / Verkiezingsdebat met drie plaatselijke partijen Rozendaal

Verkiezingsdebat met drie plaatselijke partijen Rozendaal

ROZENDAAL – Het gemeentehuis van Rozendaal is op maandag 17 februari het toneel van een openbaar verkiezingsdebat. De organisatie is in handen van dagblad De Gelderlander en de gemeente Rozendaal. Alle drie de deelnemende partijen nemen deel aan het debat.

De lijsttrekkers van de partijen die in Rozendaal aan de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart deelnemen, zijn voor het debat uitgenodigd. Dat zijn BGR, PAK en Rosendael ’74. De organisatie van de bijeenkomst mikt bovendien op deelname van het publiek.

Onderwerpen die in het debat aan bod komen, zijn: behoud van de gemeentelijke zelfstandigheid, woningbouw op de Del, de locatie voor de te bouwen basisschool en de nieuwe zorgtaken die op de gemeenten afkomen.
De gespreksleiding is in handen van een verslaggever van dagblad De Gelderlander. Het verkiezingsdebat begint om 19.30 uur en duurt tot uiterlijk 21.30 uur. De toegang is gratis.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.