Home / Eerbeek / Uitreikingscertificaat

Uitreikingscertificaat

EERBEEK – Maandagmorgen is door directeur Hans Broer van bibliotheek Brummen|Voorst aan Sandra Hulshof, Wilma Linthorst en Daniëlle Nieuwenhuis van SKBE in Eerbeek het certificaat Voorleescoördinator uitgereikt. SKBE (psz en kinderdagverblijf) en de bibliotheek hebben van het ministerie van OCW een subsidie ontvangen met als doel om het (voor)lezen nog meer te stimuleren, omdat dit zo enorm belangrijk is voor de kinderen. Dit heeft geresulteerd in de aanschaf van een boekencollectie, thema-avonden interactief voorlezen voor ouders en professionals en een cursus leescoördinator. Het voorlezen is bij SKBE- Eerbeek al een dagelijks terugkerende activiteit vaak gekoppeld aan themagerichte activiteiten. Daarnaast wordt het samen lezen door de kinderen en ook de voorlezers als bijzonder plezierig ervaren en vaak zorgt dit voor een rustpunt binnen het dagprogramma. . ‘Ik hoop dat de training jullie heeft kunnen stimuleren, met als gevolg dat de taalvaardigheid van de kinderen omhoog gaat. En dat we onze samenwerking nog meer kunnen uitbreiden’’, aldus Hans Broer.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.