Home / Bronkhorst / Boeiende voorstellingen Bravo

Boeiende voorstellingen Bravo

BRUMMEN – Concordia in Brummen zat zaterdagavond weer vol en het publiek genoot van de twee voorstellingen van Toneelgroep Bravo. Het stuk jonge ettertjes te koop werd gespeeld door de allerjongsten en de oudere jeugd speelde het stuk Geld in de fik.
Een breed publiek genoot als eerste van Jonge ettertjes te koop; over een vader een moeder en twee kinderen. Die kinderen zijn een beetje losgeslagen, of beter, gewoon ettertjes. Ze hebben geen zin meer om naar hun ouders te luisteren. Het is bijna grote vakantie, en de moeder ziet er als een berg tegenop deze kinderen zes weken thuis te hebben. Een oplossing is snel gevonden, de ouders zetten de kinderen op Marktplaats. De kinderen gaan naar een ander gezin met nog meer ettertjes. Maar of dat nou wel zo leuk is? In het stuk Geld in de fik staat de firma Webster & Co centraal, een wat merkwaardige onderneming van drie jonge vrouwen die platzak zijn en niet vies van een beetje list en bedrog. Ze doen praktisch alles om hun huur te kunnen betalen, van horoscopen trekken per telefoon tot zichzelf verhuren als klaagvrouw bij begrafenissen. Op een dag komt een klant binnenlopen, een onzekere, zenuwachtige dame. Deze laat zich verstrooid ontvallen dat ze zojuist de plaatselijke Spaar- en Leenbank heeft beroofd. En dan beginnen de problemen. Het waren weer twee voorstellingen waar nog lang over nagepraat wordt- foto Han Uenk.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.