Home / Doesburg / Kegelkampioenen

Kegelkampioenen

DOESBURG – De Oost Gelderse Kegelsport-finales persoonlijke kampioenschappen 2014 in de klassen A en B, behoren weer tot het verleden. De prijzen zijn aan de winnaars uitgereikt, de kegelballen weer in de tassen opgeborgen en de kegelopzetmachines in de ruststand gezet.

Het Kegelcentrum Doesborgh in Doesburg had de eer om dit jaar deze kampioenschappen te organiseren. De wedstrijdcommissie van de SKD2007 heeft opnieuw laten zien dat zij erg bedreven is in het organiseren en begeleiden van dergelijke wedstrijden. Dit belooft veel voor het kegeltoernooi Doesborgh Open, dat op 14 en 15 juni wordt gehouden.

De finales Dames B/Heren B werden op zaterdag gespeeld en op zondag de finales Dames A /Heren A. De uitslagen zijn: Dames A: 1. Riet Hulleman, 489 hout, 2. Riet Offenberg, 486 hout, 3. Dinie Kuiperij, 481 hout. Heren A: 1. Edwin Nijhof, 525 hout, 2. Erik-Paul Tenwolde, 522 hout, 3. Martijn van Otterlo, 511 hout. Dames B: 1. Diana Baars, 456 hout, 2. Truus Speulman, 447 hout, 3. Anneke Buis, 435 hout. Heren B: 1. Bertus te Slaa, 479 hout, 2. Aloys Valk, 475 hout, 3. Jan ten Brinke, 464 hout.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.