Home / Velp / Expo Jeanet de Kuijper in de paperclip

Expo Jeanet de Kuijper in de paperclip

VELP – Van 25 februari tot 1 april is in de lichtstraat van de paperclip in Velp werk te zien van Jeanet de Kuijper – Van Mourik uit Velp. ze werd vijf jaar geleden besmet door het schildervirus. Inspiratie komt bij haar uit gebeurtenissen in het leven van alledag. De getoonde doeken zijn gemaakt in acrylverf en vormen voor Jeanet de uitingsvorm van wat zij zag of als emotie beleefde. De tentoonstelling is te bezichtigen op werkdagen van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.