Home / Velp / Sluitingstermijn bijdragen jubileumboek Onze Oude Jan

Sluitingstermijn bijdragen jubileumboek Onze Oude Jan

VELP – “Dat zo veel mensen zich betrokken voelen bij de geschiedenis van de Oude Jan in Velp, is hartverwarmend. In december en januari kregen wij veel persoonlijke verhalen te horen of toegestuurd”, vertelt Ben van Schaik, voorzitter van de Vrienden van de Oude Jan. “Er is nog twee weken tijd voor een inbreng, dan gaat de redactiecommissie er verder mee aan de slag”.

Het boek over mensen achter de Oude Jan verschijnt eind augustus ter gelegenheid van het dertigjarig jubileum van de stichting Vrienden van de Oude Jan. Een oproep in begin december in de media om bijdragen te leveren die in het jubileumboek kunnen worden opgenomen, leverde veel reacties op: naast verhalen ook foto’s, gedichten en leuke anekdotes. Ook Jan Siebelink en John Jansen van Galen leveren een bijdrage. De leden van de redactiecommissie, die bestaat uit Ben van Schaik, Martin Idema, Cees Ursem, Elise Olde Rikkert en Léon Mommersteeg, hebben ook heel wat mensen bezocht om hun verhaal aan te horen en op te tekenen en om foto’s en ander materiaal te bekijken.

Omdat de redactiecommissie nu gaat beginnen met de verwerking van al het binnengekomen materiaal, sluit over twee weken, op 25 februari, de termijn om te foto’s verhalen, gedichten, anekdotes, tekeningen en dergelijke in te leveren. Ook tijdens deze twee weken blijven de leden van de redactiecommissie beschikbaar om, wie daar prijs op stelt, te bezoeken om informatie te bespreken of op te halen. Daarvoor kunt Ben van Schaik (026-3647420) of Cees Ursem (026-3613906) benaderen.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.