Home / Velp / Polman Opticiens steunt cliënten Voedselbank met bril

Polman Opticiens steunt cliënten Voedselbank met bril

VELP – Polman Opticiens geeft ook dit jaar de ruim 1100 cliënten van Voedselbank Arnhem de mogelijkheid voor een gratis nieuwe bril met enkelvoudige glazen. De doelstelling van de Voedselbank is het ondersteunen van mensen met zeer weinig leefgeld, met voedsel(pakketten) en het voorkomen van verspilling.

Hans Polman van Polman Opticiens, is samen met zijn medewerkers/sters regelmatig betrokken bij acties in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit kan een project in de regio of een brillenproject in Ghana zijn. Vanuit deze betrokkenheid en uit sympathie voor het werk van de Voedselbank Arnhem e.o., willen zij ook in 2014 weer een bijdrage leveren aan gezinnen die wekelijks een voedselpakket ontvangen. Ruim 1100 gezinnen hebben het aanbod gekregen om voor één of meerdere gezinsleden een gratis bril uit te zoeken bij één van de vier vestigingen van Polman Opticiens. Het betreft een bril met enkelvoudige glazen.

Vorig jaar hebben 740 personen gebruik gemaakt van deze aanbieding. Mede gelet op de vele positieve reacties, was het voor eigenaar Hans Polman duidelijk om deze succesvolle en daardoor ook een dankbare actie in 2014 te herhalen. In de periode van 7 januari 2014 tot en met 28 februari 2014 kan men tegen inlevering van de voucher een gratis bril laten aanmeten bij één van de vier vestigingen, Focus Optiek in Velp, Ouwerling Optiek in Elst, Huessensche Poort in Huissen of Rijks Optiek in Oosterbeek.

Bestuur en vrijwilligers/sters van Voedselbank e.o. juichen dit initiatief van Polman Opticiens van harte toe. Polman hoopt met deze actie ook andere ondernemers te motiveren om de activiteiten van de Voedselbank op enigerlei wijze te ondersteunen.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.