Home / Angerlo / Jaarprogramma Vrouwen van Nu Angerlo

Jaarprogramma Vrouwen van Nu Angerlo

ANGERLO – Vrouwen van Nu Angerlo bestaat dit jaar 75 jaar. Het belooft een mooi jubileumjaar te worden. In maart wordt dit jubileum gevierd. Daarnaast is er weer een mooi programma opgesteld voor de rest van het jaar.

Op 18 februari is er een lezing over Leny’s Leven door Henk Jansen en 27 februari vertelt mevr. Beekman over Japan. Dinsdagmiddag 11 maart is er een middag over Sociale Media. Op 25 september is er een cabaretavond met Entre Act", deze avond is ook voor niet-leden. Op 30 oktober hebben de dames een lezing over de 7 Wereldwonderen en op 27 november komt bakker Paul Berentsen vertellen over zijn mooie beroep. Het jaar wordt op 18 december afgesloten met een kerstviering.
De dames gaan ook op pad. Op vrijdag 6 juni staat een rondleiding in de moskee in Zevenaar op het programma, in oktober wordt weer een busreis gehouden. De tuingroep verzorgt uitstapjes naar tuinen in Dieren en Spankeren, in Drempt en Hummelo. In mei wordt een middagje gekegeld in Doesburg. Ook creatief is er volop aanbod, er is een paas- en kerstworkshop, de dames gaan met stof en verf aan de gang volgens de zogenaamde. Ebru-techniek.
Daarnaast biedt Vrouwen van Nu andere activiteiten. De leeskring komt eens in de zes weken bijeen om een boek te bespreken. De culturele commissie organiseert diverse activiteiten, zoals gezamenlijk bezoek aan de culturele zondag, bezoek aan exposities, musea en schouwburg. Een wandelgroep gaat iedere donderdagmiddag op pad, wie van de leden zin heeft kan mee.
Dames die eens een avond bij willen wonen, zijn van harte welkom. Op aanvraag krijgen zij het jaarprogramma toegestuurd. Neem hiervoor contact op met het secretariaat via vrouwenvannu.angerlo@gmail.com of kijk op www.vrouwenvannu.nl/angerlo.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.