Home / Rheden / Koningsdag Rheden in tuin Rhederhof

Koningsdag Rheden in tuin Rhederhof

RHEDEN – De voortuin van Villa Rhederhof in het dorp Rheden vormt op zaterdag 26 april het decor van de Koningsdag-activiteiten van de stichting Rheden Promotie. Er wordt momenteel hard gewerkt aan het opzetten van een leuk programma voor jong en oud.

Het is voor de tweede achtereenvolgende keer dat in de tuin van de historische villa oranje-activiteiten plaatsvinden. Vorig jaar blies de stichting Rheden Promotie de Oranje-festiviteiten in Rheden nieuw leven in en organiseerde voor het eerst in vele jaren een uitermate succesvolle Kroningsdag die door een paar duizend bezoekers werd bijgewoond. Een nieuwe traditie was daarmee geboren.
Ondanks het feit dat op dit moment nog volop wordt gewerkt aan de voorbereidingen van Koningsdag 2014, laat de stichting Rheden Promotie weten dat wederom een gevarieerd programma voor zowel jong als oud wordt gepresenteerd. Ter voorbereiding op Koningsdag kan de basisschool-jeugd in Rheden al wel vast rekening houden met het feit dat ook dit jaar de Rhedense Kleedjesmarkt deel uitmaakt van dat programma!
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.