Home / De Steeg / Rheden start proef werken op afspraak voor omgevingsvergunning

Rheden start proef werken op afspraak voor omgevingsvergunning

DE STEEG – Om klanten die een omgevingsvergunning aanvragen nog beter van dienst te zijn, start de gemeente Rheden per direct met een proef Werken op afspraak.

De omgevingsvergunning bundelt alle voorheen aparte vergunningen op het gebied van bouwen, milieu en ruimte. Alle vergunningaanvragen komen binnen bij één loket en er is maar één aanvraagformulier nodig. Hierdoor verloopt de aanvraag voor de klant eenvoudiger en sneller.
In de praktijk blijkt dat door op afspraak te werken medewerkers van de gemeente zich beter op de vraag kunnen voorbereiden, waardoor de klant uiteindelijk sneller en beter geholpen is. Voor de klant is een extra voordeel dat er geen wachttijd meer is. Een afspraak maken kan via de website www.rheden.nl of via tel. 026 – 4976911.
De proef Werken op afspraak geldt alleen voor het gemeentehuis in De Steeg en niet voor de servicecentra in Dieren en Velp.
Deze proef valt onder het programma Klant in beeld. Met dit programma werkt de gemeente Rheden voortdurend aan het verbeteren van de dienstverlening. Waar het kan door digitalisering, en waar het nodig is door tijdig persoonlijk contact te zoeken.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.