Home / Dieren / VolkerRail doet Schrootwedstrijd

VolkerRail doet Schrootwedstrijd

DIEREN – De meeste mensen kennen De Spelerij in Dieren van gezinnen en schoolreisjes. Een minder bekende activiteit van De Spelerij is het aanbod speciaal voor groepen van bedrijven in het kader van een bedrijfsuitje of teambuilding: Schrootstrijd. Een workshop waarbij groepen aan de slag gaan met metaalschroot, lasapparaten en slijptollen om de meest wonderlijke objecten te maken. De groepen krijgen een uitdagende opdracht en nadien wordt tijdens de strijd getest of het object aan de opdracht voldoet.

In de periode van 20 januari tot 7 februari zijn er groepen van VolkerRail (VolkerWessels) bij De Spelerij geweest, 100 per dag. Ieder jaar heeft VolkerRail een Winterschool met diverse workshops die staan in het teken van samenwerken, waarbij collega’s met elkaar ook bepaalde opdrachten uitvoeren.
Dit jaar was één onderdeel Schrootstrijd. ’s Morgens ontwerpen, financiële planning maken en een veiligheidsplan schrijven en ’s middags bouwen: schrootstrijd.
“We kijken terug op een succesvolle zakelijke samenwerking tussen VolkerRail, De Spelerij en het begeleidende trainingsbureau Q-Consult”, aldus Dienke Geurtz van de Spelerij. – Foto Lotte Bienias.

Tel. 0313-413118
www.schrootstrijd.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.