Home / Eerbeek / Eendracht geeft serenades op Valentijnsdag

Eendracht geeft serenades op Valentijnsdag

EERBEEK – Muziekvereniging Eendracht geeft op Valentijnsdag 21 serenades weg, in samenwerking met Casper Heine van Jumbo. Bloemen en chocolade zijn leuk, maar je geliefde verrassen met een heuse serenade, dat is pas echt bijzonder.

Het wordt voor de muzikanten een leuke uitdaging. Het orkest wordt opgesplitst in drie ensembles, die elk zeven adressen bezoeken in twee uur. De Valentijnsactie is natuurlijk meteen een mooie manier voor de vereniging om de financiële middelen wat op peil te brengen.
Bezoekers van Jumbo ontvangen bij besteding vanaf 50 euro aan boodschappen een gratis actiekaart. Daarop kan de klant noteren wie volgens hem een liefdesserenade verdient. Op Valentijnsdag kan er dan tussen 19.00 en 21.30 uur aangebeld worden, dit blijft tot het laatste moment een verrassing. Inwoners van Eerbeek en omgeving kunnen meedoen tot woensdag 12 februari.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.