Home / Bronkhorst / IJsselruiters met flinke delegatie naar regio-kampioenschappen

IJsselruiters met flinke delegatie naar regio-kampioenschappen

BRUMMEN – Vanaf vrijdag 14 februari worden de regionale kampioenschappen dressuur en springen van Gelderland en Flevoland gehouden. In maar liefst zeven maneges in Gelderland zullen deze wedstrijden gedurende twee weekenden worden gehouden.

Maar liefst tien ponyleden en zes paardenleden van de IJsselruiters uit Brummen hebben zich geplaatst voor deze kampioenschappen, door hun goede prestaties tijdens de selectiewedstrijden van de Kring Berkel-IJssel. Onder hen bevinden zich vijf Kringkampioenen en vijf reserve Kringkampioenen! Voor de overige deelnemers aan de regionale kampioenschappen zijn zij dus geduchte tegenstanders.

De manege van de IJsselruiters te Brummen is de locatie waar op zaterdag 15 februari de dressuur van de pony’s wordt gehouden. In de klassen M1 t/m Z2, welke de hoogste is voor de pony’s, zullen de beste ruiters en amazones hun best doen om de titel kampioen van Gelderland-Flevoland in handen te krijgen. Van de ponyleden van de IJsselruiters zullen 3 amazones een thuiswedstrijd rijden in de klasse M1 en M2. Net als de voorgaande jaren zal de manege weer helemaal klaar worden gemaakt om de deelnemers te kunnen ontvangen in een accommodatie die geschikt is om topprestaties te leveren en uiteraard is het publiek ook van harte welkom om deze wedstrijden gratis bij te wonen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.