Home / Oeken / XL Loopgroep

XL Loopgroep

OEKEN – Sinds enige tijd heeft Loopgroep Jan Strijker twee speciale XL-groepen voor mensen met een maatje meer. Daar wordt op een andere manier getraind dan de normale groepen, de opbouw is voorzichtiger en er wordt getraind met hartslagmeters, die voorkomen dat de lopers zich te zwaar belasten. De groepen bestaan uit maximaal zes personen voor voldoende aandacht. We trainen op woensdagavond in de winter in Brummen en in de zomer in Oeken vanaf de praktijk van Jan. De trainingstijd is om 19.00 uur en om 20.15 uur. Doordat mensen doorstromen naar de reguliere loopgroepen is er weer plaats voor nieuwe mensen.

Jan Strijker, 0621603322
info@janstrijker.nl; www.janstrijker.nl
 

Lees ook

VV Oeken viert negentigste verjaardag met reünie

OEKEN – Op zaterdag 19 mei houdt vv Oeken een reünie, in het kader van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.