Home / Velp / Prachtige droomreis

Prachtige droomreis

VELP – Afgelopen januari maakten de winnaars van de muntenactie in december 2012 van de winkeliers van Promotie Centrum Velp, eindelijk hun droomreis. Renske en Martin Idema uit Velp genoten van een prachtige rondreis door Sri Lanka. Onder begeleiding van een gids/chauffeur waren zij liefst drie weken samen op pad in dit mooie land. Zij genoten van de wildparken en de bijzondere landschappen en van het rijke culturele erfgoed. “Dat we ooit weer zo’n prijs winnen is niet erg waarschijnlijk, maar wij blijven meedoen aan de muntenactie”, aldus het Velpse echtpaar.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.