Home / Velp / Broers opgepakt na diefstal flessen cola

Broers opgepakt na diefstal flessen cola

VELP – Twee Velpse broers van 25 en 30 jaar zijn in de nacht van donderdag op vrijdag door de politie in hun woonplaats op heterdaad gepakt wegens diefstal van ruim 200 flessen cola. Het duo kond dankzij een melding van getuigen in de kraag worden gevat.

Omstreeks 01.30 zagen getuigen dat er door twee mannen met spullen werd gesjouwd in een woonwijk in Velp-Zuid. Agenten gingen op onderzoek uit en troffen de beide Velpse broers op straat aan. In hun nabijheid bleek een garagebox open te staan, waarin een partij van verpakte flessen cola stond. In het vlakbij gelegen huis van de broers bleek nog een soortgelijke partij te staan van ruim 200 flessen. Ook werden tientallen zakken broodjes aangetroffen. Bij nader onderzoek bleek de partij cola en de broodjes van een buurtbewoner te zijn en kennelijk bestemd voor de handel. Beide Velpenaren zitten voorlopig vast op verdenking van diefstal.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.