Home / Velp / Stoned politie gebeld: hennepkwekerij opgerold

Stoned politie gebeld: hennepkwekerij opgerold

VELP – Een melding van een inbreker in huis, donderdagochtend in Velp, leidde niet tot het verwachte resultaat. Wel tot de vondst van tientallen hennepplanten bij de melder. Die melder zelf bleek ook nog voor 3.000 euro aan boetes in het krijt te staan bij Justitie.

Omstreeks 06.30 belde een 37-jarige Velpenaar in paniek de politie, omdat hij meende dat er een inbreker in huis zat. Agenten gingen op onderzoek uit, maar troffen geen feiten of omstandigheden die de melding konden staven. De Velpenaar zelf, met nog een joint op de lip, viel wel door de mand: in zijn huis werden in een minikwekerij 70 hennepplanten aangetroffen. De man werd vervolgens zelf aangehouden. Navraag in het opsporingsregister leerde dat hij ook nog voor 3.000 euro aan achterstallige boetes had openstaan. De man zit voorlopig vast. De minikwekerij is ontmanteld en vernietigd.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.