woensdag 20 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeLaag-KeppelVier Roemenen in Keppel aangehouden voor woninginbraak

Vier Roemenen in Keppel aangehouden voor woninginbraak

LAAG-KEPPEL – De politie heeft donderdagochtend in Laag Kappel vier mannen aangehouden op verdenking van woninginbraak. Een buurtbewoner had de politie gealarmeerd, nadat was gezien hoe vier mannen zich verdacht gedroegen rondom een woning aan de Keppelseweg in Doetinchem.

De buurtbewoner vermoedde dat er werd ingebroken en had het kenteken van de auto van het viertal genoteerd.
Bij aankomst zagen agenten nog net hoe de auto met hoge snelheid bij de woning wegreed waarop een achtervolging werd ingezet. In Laag-Keppel konden de agenten een stopteken geven waaraan werd voldaan.

Bij de woning in Doetinchem bleek inderdaad te zijn ingebroken en waren onder andere sieraden weggenomen. Een gedeelte van de gestolen goederen werd in de buurt van de auto aangetroffen. Het viertal, van 16, 20, 24 en 34 jaar uit Roemenië, is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De mannen zijn voor verder onderzoek ingesloten en de politie maakt proces-verbaal op.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...