Home / Rheden / Tango in Rheden

Tango in Rheden

RHEDEN – WIK Rheden biedt dit voorjaar opnieuw een cursus Argentijnse tango, bestaande uit zes lessen. Free en Evert Jan van www.tangolibre.nl verzorgen de lessen, waarin de deelnemers de basis van deze prachtige kans onder de knie krijgen. Iedereen kan de eerste les gratis sfeer komen proeven. Deze les is op 25 februari van 20.00 tot 21.15 uur in Ons Huis in Rheden. Neem voor aanmelding en informatie contact op via gronouwe@hotmail.com.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.