Home / Arnhem / Een keur aan modeltreinen

Een keur aan modeltreinen

ARNHEM – Zaterdag 8 februari is de Rijnhal in Arnhem de ontmoetingsplaats voor de liefhebbers van miniatuurtreinen. Op deze verkoopbeurs vindt u een groot aanbod van nieuwe en gebruikte treinen in wissel- en gelijkstroom in de meest bekende spoorbreedten, tegen scherpe prijzen. Tevens is er een groot aanbod van scenery, zoals huisjes (zowel kant en klaar als in bouwpakket), rails, wissels, seinen, bovenleiding, modelauto’s, vrachtwagens, bussen enz. enz. enz.

Wilt u uw modelbaan automatiseren? Bij verschillende demonstratie-banen krijgt u advies over programma’s en artikelen waarmee u uw baan kunt automatiseren.
Maar er zijn ook digitale startpakketten te koop: uitpakken, opbouwen, aansluiten en rijden maar. Märklin heeft verschillende van deze digitale-pakketten op de markt gebracht. In de uitvoering zijn reeds de modernste besturingstechnieken verwerkt, waarvoor regelmatig up-dates beschikbaar zijn. Zo kunt u ook via uw Ipod touch of Iphone uw baan besturen.

Tevens staan er mooie modulebanen opgesteld in spoor-Z (1:220), in spoor-1 (1:32) en…. een geautomatiseerde Märklin metaalbaan in Ho (1:87).
Modelspoor mag zich weer in een groeiende belangstelling verheugen. Deze beurs is een bezoek dan ook dubbel en dwars waard.

Rijnhal, Olympus 1, Arnhem.
Open 10.00-16.00 uur.
Entree € 5.-
Vrij parkeren (jeugd tot 12 jaar onder begeleiding vrij entree).
www.modelspoorbeurs.nl
 

Lees ook

Groots Polman Opticiens Eyewear Event in Arnhem

ARNHEM / VELP – Polman Opticiens, waar Focus Optiek in Velp onder valt, houdt zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.