Home / Dieren / Hollen bij Gelre

Hollen bij Gelre

DIEREN – Zaterdag 1 maart start bij AV Gelre een nieuwe cursus voor beginnende hardlopers. Het doel is om op ontspannen wijze kennis te maken met de sport. De cursus bestaat uit acht trainingen, vanaf 09.00 uur op de zaterdagmorgen vanaf het clubgebouw aan de Kolonieweg in Dieren, die begeleid worden door ervaren hardlopers. Iedere les bestaat uit een deel theorie en praktijk. Deelnemers krijgen huiswerk en mogen op woensdagavond mee trainen. Daarnaast krijgen zij drie maanden lidmaatschap van AV Gelre. Dit alles kost 40 euro. Informatie is verkrijgbaar via hollenbijgelre@hotmail.com. Inschrijven kan via www.avgelre.nl en hollenbijgelre@avgelre.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.