Home / Bronkhorst / Kees Plat treedt op in Brummen

Kees Plat treedt op in Brummen

BRUMMEN – Volendammer Kees Plat komt op zaterdag 22 februari naar Brummen voor een optreden in zaal Concordia. De muzikant/singer/songwriter van de Tribute to The Cats Band zal nummers van The Cats ten gehore brengen, maar het publiek krijgt ook een selectie van ‘golden oldies’ te horen. Het optreden vindt plaats in het kader van het jubileumjaar van de familie Timmer.

Het is in 2014 negentig jaar geleden dat Morits Timmer (opa van de huidige eigenaar) het beheer kreeg over de Brummense sociëteit Concordia. Er staan voor dit jaar nog meer bijzondere evenementen op de agenda. Vooralsnog kon geen geschikte datum worden gevonden voor een optreden van de TTCB-band, maar misschien komen de Volendammers later dit jaar nog naar Brummen.

Het optreden van Kees Plat op 22 februari begint om 21.00 uur. Kaarten zijn à 5 euro per stuk verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren is mogelijk (tel. 0575-561362). Op de facebookpagina van Concordia zullen ook activiteiten worden aangekondigd.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.