Home / Loenen / 12 ½ Jaar Eetcafé ’t Ruifje; goed en betaalbaar eten

12 ½ Jaar Eetcafé ’t Ruifje; goed en betaalbaar eten

LOENEN – Al twaalf en een half jaar lukt het ondernemersechtpaar Ruud en Lenie Burnet de prijzen scherp te houden bij hun eetcafé ’t Ruifje aan de Eerbeekse weg in Loenen. Wie op zoek is naar een nostalgische, gezellige, oudhollandse sfeer is bij ’t Ruifje aan het goede adres.

“De prijs laag houden, lukt alleen als je goed op de inkoop let. Groot inkoopt en veel zelf vers maakt”, vertelt Ruud. En dat doen ze bij ’t Ruifje; alles wordt vers gemaakt. Dat proef je terug in de gerechten. “En daarom krijgen de gasten echt waar voor hun geld.”
De zaak werd van begin af aan goed bezocht en dat had als gevolg dat er zes grote verbouwingen plaats moesten vinden. “Dat gebeurde zonder de huiselijke en intieme sfeer te verliezen”, aldus Ruud.
’t Ruifje is nu geschikt voor 120 dinergasten in het eetcafé, verdeeld in kleine intieme ruimtes. Dinerpartijen van veertig gasten kunnen terecht in de serre. In de zomermaanden is er voor 120 personen plek op twee tuinterrassen. “Met een bijzonder vergezicht op de Loenermark.”
Een driegangenmaandmenu kost bij ’t Ruifje 16,75 euro. Dit menu is iedere maand terug te vinden op www.ruifje.nl. All-Inn feesten zijn er al vanaf 28,75 euro per persoon.

Eerbeekseweg 62
Tel. 055 – 5053123
E-mail. eetcafe@ruifje.nl
www.ruifje.nl

 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.