Home / Rheden / Renovatie zwembad loopt op schema

Renovatie zwembad loopt op schema

RHEDEN – In september begon de renovatie van het Rhedense openluchtzwembad. “We lopen goed op schema”, vertelt wethouder Ronald Haverkamp. “In de voorbereidende fase is asbest gevonden. We hebben de aannemer opdracht gegeven alles te verwijderen.” De heer Hollander van Hollander Techniek, de aannemer, constateerde dat de oude leidingen van asbest waren gemaakt. “Het gaat in totaal om 600 strekkende meter asbest. Een groot deel is al verwijderd .” In totaal heeft de vinding van de asbest 5 weken gekost. “Maar als je dat logistiek organiseert valt het wel mee”, aldus Hollander. De doelstelling is om 1 mei, bij de opening van het seizoen open te gaan. “Technisch gezien gaan we dat zeker halen”, aldus de wethouder.
Haverkamp opperde bij de aanwezige belangenverenigingen een werkgroep op te zetten. Die werkgroep bedenkt vervolgens samen met de gemeente acties die opgezet kunnen worden om geld in te zamelen voor een extra attractie. “Dat zou de kers op de taart zijn”, aldus de wethouder. Uiteindelijk bepaalt de grootte van het bedrag wat voor speelattractie aangeschaft kan worden. “Denk met ons mee”, benadrukte Haverkamp. – Foto Lotte Bienias.

 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.