Home / Doesburg / Man verzet zich tegen aanhouding door politie

Man verzet zich tegen aanhouding door politie

DOESBURG – De politie heeft woensdagavond een 27-jarige man uit Neede aangehouden op de Winterpolstraat in Doesburg. De man kreeg een bekeuring voor fout parkeren. Toen hem naar zijn ID-bewijs werd gevraagd kon hij deze niet tonen. Toen de agenten aangaven dat hij was aangehouden begon hij zich te verzetten.

Nadat het verzet was gebroken, werd hij overgebracht naar het politiebureau. Toen de agenten zijn auto onderwierpen aan een nader onderzoek troffen zij ook nog inbrekersgereedschap aan. De politie heeft de zaak in onderzoek en zal proces-verbaal opmaken.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.