Home / Velp / Woning in Velp overvallen door drie mannen

Woning in Velp overvallen door drie mannen

VELP – In de nacht van dinsdag op woensdag heeft in een woning aan de Doctor A. van de Willigen Seniorlaan in Velp een overval plaatsgevonden. De politie heeft de woningoverval in onderzoek en is op zoek naar getuigen. De daders zijn drie getinte mannen.

Rond 02.45 uur drongen drie mannen de woning binnen. Ze dreigden hierbij met een vuurwapen, of iets dat hier op leek. Kort nadat ze de woning binnendrongen zijn ze zonder buit gevlucht. De man en vrouw die in de woning aanwezig waren liepen hierbij geen letsel op.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar mogelijke getuigen. Het gaat om drie (donker) getinte mannen van tussen de 25 en 40 jaar oud. Twee van hen waren rond de 1.70 meter lang en hebben kort haar. De derde man is rond de 1.80 meter lang en heeft langer haar. Alle drie de mannen droegen een spijkerbroek met verder donkere kleding.

Na de woningoverval zijn de mannen vermoedelijk in een auto gestapt en weggereden in de richting van de Doctor van der Feltzlaan. Personen die in de omgeving iets verdachts hebben gezien of mogelijke getuigen zijn geweest van de overval worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.