Home / Velp / Ouderencarnaval De Narrenkap

Ouderencarnaval De Narrenkap

VELP – De Narrenkap heeft woensdagavond met prins Johan Brouwer, prinses Marieke Erren en gevolg de jaarlijkse zitting gehad voor de ouderen in het verzorgingshuis Oosterwolde. Na de Vrolijke Middag en de Pronkzitting afgelopen weekend traden de artiesten wederom op en heeft men genoten van een gevarieerd programma voor onze bejaarde ouders, opa’s en oma’s. Het doet De Narrenkap goed om voorafgaand aan het carnaval voor jong en oud van alles te organiseren zodat ook zij een leuke avond hebben. Met wederom dank aan de vrijwilligers die ervoor zorgen dat er een hapje en een drankje is.

 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.