Home / Dieren / De Rhedense Fiets4daagse is van 13 tot en met 16 augustus

De Rhedense Fiets4daagse is van 13 tot en met 16 augustus

DIEREN – In 2014 vindt de achttiende editie van de Rhedense Fiets4daagse (RF4D) plaats van woensdag 13tot en met zaterdag 16 augustus. Elke dag zijn er uitgepijlde routes van 30, 50 en 80 km door het afwisselende landschap van de gemeente Rheden en omstreken. Fietsers kunnen natuurlijk alle dagen meedoen, maar een dag meefietsen kan ook. Inschrijven met korting kan nu op www.fiets4daagserheden.nl.

Start en finish zijn zoals vertrouwd bij Grand Café Theothorne in Dieren, al jaren partner van de RF4D. De start is tussen 9.00 en 11.00 uur en de stempelpost bij de finish is open tot 17.30 uur. Rond Theothorne zorgt de organisatie elke dag voor muziek en gezelligheid. Op zaterdag is de finish aan de oever van de IJssel in Dieren waar dan de Zomerfeesten plaatsvinden. Voor ouders met jongere kinderen wordt op de zaterdag weer de Kindertocht van 15 kilometer georganiseerd. Deze Pietje Pelle tocht bevat weer aansprekende kinderactiviteiten onderweg.

De Rhedense Fiets4daagse is een initiatief van Stichting Rhedense Fiets4daagse, opgericht in 1995 vanuit de gemeente Rheden en Koninklijke Gazelle. Beide partners helpen ook in 2014 het fietsevenement weer mogelijk maken. Deelnemers kunnen zich inschrijven op
www.fiets4daagserheden.nl. Bij inschrijving voor 10 augustus gelden voorinschrijfkortingen tot tien procent.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.