Home / Rheden / Winterkaart Veluwezoom vol speciale wintertips

Winterkaart Veluwezoom vol speciale wintertips

RHEDEN – De toeristische ondernemers op de Veluwezoom zijn voorbereid op ontvangst van gasten die van de winter willen genieten. Daarvoor is een speciale Winterkaart Veluwezoom verschenen met daarop alle mogelijke tips voor winteractiviteiten. Op de getekende kaart staan gratis bewegwijzerde wandel-, langlauf- en Nordic Walkingroutes, maar ook adressen voor verhuur van langlaufmaterialen en diverse horecagelegenheden om op temperatuur te komen. De routes kunnen worden gestart vanuit de parkeerplaatsen Veluwetransferium, Lappendeken, Beekhuizen, de Spelerij of Plaghak. De scheurplattegrond is gratis verkrijgbaar bij diverse ondernemers op de Veluwezoom en ook liggen de scheurblokken bij de acht verschillende VVV agentschappen in de regio.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.