Home / Velp / Duo gooit fiets voor trein in Velp

Duo gooit fiets voor trein in Velp

VELP – De politie is op zoek naar twee mannen die dinsdagavond in Velp, een fiets op het spoor hebben gegooid. Een aankomende trein heeft de fiets geschept waardoor schade ontstond. Omdat in eerste instantie onduidelijk was of de trein mogelijk ook in aanrijding was gekomen met een persoon, werden meerdere hulpdiensten, waar onder een traumahelikopter, ingezet.

Na onderzoek bleek dat de trein gelukkig alleen een fiets had geschept en dat er niemand gewond was geraakt.
Uit getuigenverklaringen blijkt vervolgens dat even voor de aanrijding twee mannen de fiets ter hoogte van de Emmastraat op het spoor hebben gegooid. Het tweetal is vervolgens in de richting van de Schoolstraat weggerend.

De politie heeft deze zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen die mogelijk meer hebben gezien. Graag wilt de politie weten wat de identiteit is van deze mannen. Beiden hebben een stevig postuur en zijn rond de 20 jaar oud. Eén van hen droeg een gele jas. Getuigen kunnen de politie bereiken via 0900-8844.
Door de aanrijding en het onderzoek was het treinverkeer tussen Arnhem en Dieren enige tijd gestremd.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.