Home / Velp / Zes arrestaties bij ontdekking hennepkwekerij in Velp

Zes arrestaties bij ontdekking hennepkwekerij in Velp

VELP – Na de ontdekking van een hennepkwekerij in een huis aan de Oranjestraat in Velp, heeft de politie maandag zes arrestaties verricht. Het gaat om drie mannen van 25, 29 en 50 jaar en drie vrouwen van 39, 49 en 65 jaar, allen afkomstig uit Arnhem.

De politie kwam de kwekerij op het spoor na een melding van gemeentelijk toezichthouders, die onder meer een opvallende wietlucht roken bij het huis. Gewaarschuwde agenten troffen in de kelder van het huis een ruimte aan, die was ingericht voor de hennepteelt. De zes arrestanten waren net bezig met het oogsten. Bij onderzoek bleek dat er illegaal stroom werd afgetapt. De kwekerij telde ruim 600 planten en is volledig ontmanteld en vernietigd. Alle arrestanten zitten nog vast voor verhoor en onderzoek.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.