Home / De Steeg / Kandidatenlijst OPA

Kandidatenlijst OPA

DE STEEG – De OPA (Ouderen Politiek Actief ) partij Rheden neemt deel aan de gemeenteraadsverkiezingen. De landelijke Opa beweging is een netwerk organisatie waarin de lokale OPA partijen zich verenigd hebben. De lokale partijen bepalen zelf het gemeentelijk programma. Dit kan betekenen dat OPA Arnhem bijvoorbeeld een wat ander programma heeft dan OPA Rheden. De op te lossen problemen in Rheden kunnen immers anders zijn dan die in Arnhem
Lijsttrekker is Olof Wullink, momenteel lid van de Provinciale Staten van Gelderland. Nummer twee op de lijst is Lineke Wassenaar, zittend raadslid voor de VVD in Rheden. Op plaats drie staat Annette Boehmer. Annette is jurist een voert een juridische en fiscale praktijk. Carry Laagland staat op plaats vier, zij is ervaringsdeskundig bij de uitvoering van de WMO. Wim Keimpema heeft in het verleden reeds een periode zitting gehad in de gemeenteraad. Wim staat op plaats vijf. Daarna volgen nog Wil Hoogstraten, Jolanda Derksen, Waan Beumer en Ton Janssen.

 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.