zaterdag 27 november 2021 | WEEK 47 |
HomeBronkhorstIngemar Voskamp schrijft zwemhistorie voor ZV de Spreng

Ingemar Voskamp schrijft zwemhistorie voor ZV de Spreng

BRUMMEN – Brummenaar Ingemar Voskamp van ZV de Spreng heeft twee zilveren medailles behaald op de Gelderse Winter B Kampioenschappen. Een unieke prestatie, want het is voor het eerst dat ZV de Spreng prijzen pakt op het zwemevenement.

Voskamp behaalde de medailles op de 100 meter vrije slag en de 100 meter vlinderslag. Vooral de podiumplaats op de vrije slag was zwaarbevochten. Het deelnemersveld was dit jaar erg groot. Op zijn derde afstand, de 100 meter wisselslag, behaalde Voskamp een zesde plaats.
ZV de Spreng startte afgelopen weekend met 2 zwemmers op de Gelderse kampioenschappen. Ook jeugdzwemster Jennifer van Eijk wist zich te plaatsen. Zij startte op de 100 meter schoolslag en eindigde met een persoonlijk record op een vijfde plaats. Een knappe prestatie, want voor Jennifer waren het de eerste Gelderse Kampioenschappen.

 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0214988_Paletmes.jpg

Tentoonstelling Fragments of Desire

BRUMMEN - In de voormalige tentoonstellingsruimte in de oude broodfabriek te Brummen is eind november werk te zien van 14 gerenommeerde kunstenaars. Er zijn onder andere schilderijen, tekeningen, edities, collages, textiele objecten, porselein, foto's en drukwerk te zien en te koop. De expositie is geopend op vrijdag 26 november van

0215332_Vogelvreugd.jpg

Jubilarissen in het zonnetje bij Vogelvreugd

LOENEN - De leden van Vogelvreugd Loenen hebben een enerverend weekend achter de rug. De onderlinge wedstrijd werd in Loenen gehouden en er was een huldiging van twee trouwe leden: Paul Berends en Wil Schoonhoven.

0214638_handtekening__pen__schrijven.jpg

Ik vind: De Lage Linie

De Linies, ontworpen door Menno van Coehoorn, zijn belangrijke historische gebieden, die goed onderhouden moeten worden. Echter, de meidoornhagen die vorig jaar geplant zijn, worden overwoekerd met hop en bramen en zijn hiervoor verdwenen. Het grote probleem is echter de moerasgebieden voor de Linies. Wanneer Doesburg zou worden aangevallen, lagen

Een Stief Kwartiertje: Afschalen

Waarschijnlijk heeft u een auto; sterker nog, het is hoogstwaarschijnlijk dat u er een heeft. En als u er een heeft, dan wilt u er ook in rijden, waar heeft u anders die auto voor. Het is weliswaar geen statussymbool meer, maar toch…die auto is wel belangrijk, heel erg belangrijk.

Open dag voor tennisjeugd

DOESBURG - Een flinke groep kinderen heeft vrijdag 12 november genoten van diverse spelletjes en wedstrijdjes tijdens de open dag voor de jeugd bij Tennisvereniging Doesburg. De jeugdleden hebben de introducés geweldig geholpen. Tussen alle activiteiten door was er tijd voor pepernoten en ranja. De jonge spelers maakten er op

0215398_Gerrit_Willems_60_jaar_muzikant_4.JPG

Erelid bij Eendracht

EERBEEK - Onlangs werd erelid Gerrit Willems van muziekvereniging Eendracht in Eerbeek gehuldigd voor zijn 60-jarige muzikale loopbaan. Vele jaren geleden startte Gerrit als trompettist bij de drumfanfare van Eendracht. Hij was enkele jaren bestuurslid en toonde zich één van de drijvende krachten achter wat later het Lego-orkest werd en