Home / Doesburg / Restaurant Day in Doesburg

Restaurant Day in Doesburg

DOESBURG – Restaurant Day is een wereldwijd eetfestival dat in 2011 door een Fins groepje vrienden is gestart in Helsinki. Inmiddels heeft Restaurant Day deelnemers in ruim 50 landen en sinds augustus 2012 ook in Nederland.
Op 16 februari zullen wereldwijd hobbykoks hun pop-up restaurant, eetstalletje en meer openen en de fantasie van een eigen eetgelegenheid voor één dag uitleven. Elke deelnemer bedenkt zijn eigen concept en probeert dat op originele wijze vorm te geven met verrassende menu’s en/of locaties. De deelnemers zijn te vinden op restaurantday/org/nl.

Zondag 16 februari is deze regio vertegenwoordigd door een vriendenclub in Doesburg. Onder de naam In Den Heelen Cluyf wordt in de Bergstraat 61 een oud-hollandsche sfeer gecreëerd. De woning stamt uit begin 1600 en dit is in het interieur nog goed zichtbaar. Door de oude kloostermop muren, de open haard, de traditionele kleding van het team en de menukeuze zou de bezoeker zich in een herberg kunnen wanen. Reserveren is noodzakelijk en kan via tel. 0654906993. De aanvang is om 17.30 uur.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.