Home / Doesburg / SP start meldpunt over zorg in Elisabeth

SP start meldpunt over zorg in Elisabeth

DOESBURG – Eerder werd al door de SP in de regio onderzoek gedaan naar de zorg en werkdruk bij de zorginstelling van Attent in de regio. Het rapport daarover zal binnenkort worden aangeboden. De aanblijvende signalen over problemen met de en hoge werkdruk in het Sint Elisabeth zijn aanleiding voor de SP Doesburg om opnieuw het meldpunt open te stellen.

SP-er en woordvoerder van de actiegroep Zorg Voor Elkaar Heidy Melissen: “We vangen voortdurend signalen op dat door de hoge werkdruk de zorg tekort schiet, maar we hebben de indruk dat personeel en (familie van) bewoners om verschillende redenen hier niet vrijuit over willen of kunnen praten. Dat is wel begrijpelijk, maar ook jammer. Als er problemen zijn dan moet dit wel aan het licht komen. Daarom is de SP een meldpunt gestart waar ieder die zijn of haar ervaringen met Sint Elisabeth kwijt kan. Dat kan ook vertrouwelijk of anoniem.”

Het meldpunt is bereikbaar via e-mailadres: aandachtvoorzorg@gmail.com. Ook kan contact opgenomen worden met het actiecomité Zorg voor Elkaar Doesburg, e-mail: zorgvoorelkaardoesburg@gmail.com, tel: 06 48270156.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.