Home / Velp / Politie zoekt automobilist die fietsster aanreed

Politie zoekt automobilist die fietsster aanreed

VELP – De politie in Velp is op zoek naar een automobilist die vorige week dinsdag 28 januari op de rotonde aan de Beekhuizenseweg een fietsster aanreed. Deze fietsster, een 60-jarige inwoonster van Ellecom, bleek later rugletsel te hebben opgelopen.

Het ongeval gebeurde omstreeks 08.10 uur, toen het slachtoffer over de Zutphensestraatweg reed, komende uit de richting Rheden. Toen ze bij de rotonde nabij de Beekhuizenseweg rechtdoor haar weg wilde vervolgen, werd ze aangereden door een auto, die vanaf de Beekhuizenseweg de rotonde op reed.

Na het ongeval stapte de bestuurder uit en hielp het slachtoffer overeind. Vervolgens reed de man weg zonder zich bekend te maken. Een getuige spreekt van een donkerkleurige auto, model middenklasse, waarin naast de bestuurder mogelijk ook nog een kind van een jaar of 12 zou hebben gezeten.
De politie wil graag in contact komen met de bestuurder van de auto, en eventuele andere getuigen. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.