Home / Eerbeek / Voorlezen op school

Voorlezen op school

EERBEEK – Vorige week zijn de ‘Nationale voorleesdagen’ gestart. Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel, bezorgt je veel plezier en is vaak heel gezellig. Op dinsdag 28 januari is er voorgelezen op de Cornelis Jetses. Opa’s, oma’s en ouders waren uitgenodigd om de kinderen voor te lezen, maar ook de kinderen uit de bovenbouw hebben voorgelezen. De kinderen hebben genoten van de mooie verhalen die werden voorgelezen.

 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.