Home / Klarenbeek / Kaartverkoop Carnaval Klarenbeek begint dinsdag

Kaartverkoop Carnaval Klarenbeek begint dinsdag

KLARENBEEK – De voorverkoop voor het carnavalsweekend van CV De Neutenkrakers begint. Van 4 tot en met 7 februari is de voorverkoop voor carnaval in Klarenbeek, op van 1 en 2 maart. Tussen 20.00 uur en 22.00 uur kan men deze avonden terecht bij De Nieuwe Zweep in Klarenbeek.

Voor zaterdag kosten de kaarten 12.50 euro en voor de zondag 10.00 euro. Een combinatiekaart kost 20.00 euro.
Tot en met zondag 16 februari kan er nog worden ingeschreven voor de carnavalsoptocht van 1 maart. Men kan zich opgeven in de volgende categorieën: Jeugd tot en met 5 personen, jeugd vanaf 5 personen, kleine loopgroep tot en met 5 personen, grote loopgroep vanaf 5 personen, kleine praalwagen en grote praalwagen. Opgeven kan via www.cvdeneutenkrakers.nl. Ook op de site het complete carnavalsprogramma 2014.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.