Home / Dieren / Dierenaar opgepakt na diefstal motoren

Dierenaar opgepakt na diefstal motoren

LUNTEREN / DIEREN – De politie in Lunteren heeft in de nacht van zondag op maandag een 32-jarige man uit Dieren opgepakt op verdenking van diefstal en/of heling. De man werd vrijwel op heterdaad betrapt dankzij een melding van getuigen.

De zaak kwam aan het licht na een melding van getuigen, die omstreeks 03.45 uur gezien hadden dat er twee verdachte personen over de Wilbrinkstraat liepen met een motor. Op de Hessenweg troffen agenten even later de Dierenaar rijdend op een scooter aan. Bij controle bleek het slot van de bromfiets te zijn verwijderd. Even verderop stond een motor waarvan ook het slot verwijderd was.

Aangezien de Dierenaar geen sluitende verklaring had over zijn aanwezigheid en de herkomst van beide voertuigen, werd hij aangehouden op verdenking van heling en/of diefstal. Van de andere persoon die door de getuigen was gezien ontbreekt nog elk spoor. Kort daarop bleek dat zowel de motor als de scooter zojuist bleken te zijn gestolen. De eigenaar heeft inmiddels aangifte gedaan. De Dierenaar zit voorlopig vast.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.