Home / Leuvenheim / Automobilist gewond bij ongeval in Leuvenheim

Automobilist gewond bij ongeval in Leuvenheim

LEUVENHEIM – Maandagochtend rond 07.30 uur is een automobilist gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeluk op de Lichtenbeltweg in het buitengebied van Leuvenheim. Hij raakte gewond en is naar het ziekenhuis overgebracht.

De automobilist reed in de vroege ochtend in de richting van Leuvenheim. Door nog onbekende oorzaak – mogelijk gladheid als gevolg van nachtvorst – verloor de bestuurder de macht over het stuur. De auto kwam in de berm terecht, schampte twee bomen en botste met tegen een derde boom. Dat gebeurde, gezien de ravage, met hoge snelheid. Het voertuig vloog na het ongeval deels in brand maar kon snel worden geblust door de politie. De brandweer koppelde de accu los.
 

Lees ook

Leuvenheim wandelt

LEUVENHEIM – Op zondag 5 november hield Leuvenheims Belang een herfstwandeling. Met zo’n 15 dorpsgenoten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.