Home / Rheden / WIK succesvol bij turnwedstrijden

WIK succesvol bij turnwedstrijden

RHEDEN – Afgelopen zondag vonden de halve finales turnen voor jongens van het district Oost plaats. WIK had drie jongens van de wedstrijdgroep afgevaardigd; Bart de Greef, Jonathan van de Velde en Sem Gronouwe. Voor alle drie de turners was het hun tweede wedstrijd. Alle drie lieten ze goed turnen zien. Bart slaagde er in om als derde te eindigen en een bronzen medaille te winnen. Daarmee heeft hij ook een ticket weten te bemachtigen voor de districtsfinale. Het is jaren geleden dat WIK jongens op wedstrijden heeft laten uitkomen. De jongenswedstrijdgroep van WIK is pas enkele maanden aan het trainen. Een prachtige prestatie dus.
Enkele weken geleden was één van de dames van WIK ook al succesvol. Lotte Rood wist toen een bronzen medaille te behalen.

 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.