Home / Velp / Dansgarde in het nieuw

Dansgarde in het nieuw

VELP – Het dak was er even af tijdens het feest bij de koninklijk erkende carnavalsvereniging De Narrenkap op De Beemd in Velp. Het was een schitterend weekend, met een Vrolijke Middag en een Pronkzitting met zang, dans, toneel en vele artiesten uit eigen stal. Er gaan maanden van voorbereiding aan vooraf om een gevarieerd programma aan te bieden, maar wat gepresenteerd werd was de moeite waard. Prins Johan Brouwer, prinses Marieke Erren, Adjudantenpaar Rob en Pauline Pluim en jeugdprinses Esmee Brouwer gingen in een grande finale voorop in het carnavalsgedruis.
Een druk bezochte avond waar genodigden, zustervereniging De Heiknuuters uit Rheden en de Budericher Heinzelmannchen uit Meerbusch (Dusseldorf) hebben genoten van talentvol jong en oud op het toneel. Sluitstuk was de presentatie van de dansgarde, die compleet in het nieuw verscheen (foto) met dank aan Arjan en Annemieke Flipse en Jan en Ria Erren. De jeugd heeft de toekomst en kan bij De Narrenkap weer vele jaren vooruit!
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.