Home / Bronkhorst / Afscheid Burgemeester Joosten

Afscheid Burgemeester Joosten

BRUMMEN – Ter gelegenheid van zijn vertrek naar de gemeente Doetinchem, was er vrijdag gelegenheid voor de inwoners van de gemeente Brummen om afscheid te nemen van burgemeester Niels Joosten. Deze is bijna 9 jaar burgemeester van het Veluwse dorp geweest. Het afscheid vond plaats in de sporthal op de Hazenberg in Brummen. Van deze gelegenheid werd door vele inwoners en vertegenwoordigers van verenigingen en wijkraden gebruik gemaakt. Door de gezamenlijke muziekkorpsen uit de gemeente werd een muzikale hulde gebracht en door de karateclub uit Eerbeek werd een demonstratie gegeven – foto’s: Harry Hanskamp
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.