Home / Eerbeek / Open 32 sponsort Dames5 Spiker

Open 32 sponsort Dames5 Spiker

EERBEEK – Het Dames5-team van volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek is door Open 32 in nieuwe wedstrijdkleding gestoken. Voor aanvang van de eerste wedstrijd in het nieuwe tenue werd sponsor Johan Dogger door wel de vereniging als het team hartelijk bedankt. Namens de vereniging kreeg Dogger een mooie bos bloemen uit handen van Jan van der Linden, bestuurslid activiteiten en sponsoring. De speelsters en de trainsters gingen daarna graag in hun nieuwe kleding op de foto met hun sponsor.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.