Home / Bronkhorst / Compostactie Brummen zoekt organisatie

Compostactie Brummen zoekt organisatie

BRUMMEN – Verenigingen uit de gemeente Brummen kunnen zich aanmelden om de jaarlijkse gemeentelijke compostactie uit te voeren. Hiermee kunnen clubs de kas spekken, terwijl zij een nuttige bijdrage leveren aan het milieu.

Sinds jaar en dag voeren jaarlijks twee verenigingen in onze gemeente de compostactie uit. De gemeente Brummen wil met deze actie de inwoners iets terug geven voor het goed scheiden van afval. Net als afgelopen jaar zijn er voor ieder huishouden 5 zakken compost van 20 liter gereserveerd. Deze worden door de ingelote verenigingen uitgedeeld op de gemeentewerf in Brummen en Eerbeek. Aanmelden kan bij voorkeur per e-mail via m.beijer@brummen.nl Bel met vragen met Michel Beijer, tel. 0575 – 56 85 76.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.