Home / Dieren / Foto’s Dorita Savert in Hagenau

Foto’s Dorita Savert in Hagenau

DIEREN – Van 4 februari tot 5 mei presenteert Cultuurbedrijf RiQQ een expositie van werk van de Velpse kunstenaar Dorita Savert in het gebouw van de Dierense huisartsengroep Hagenau. Onder de titel The Art of Seeing, exposeert Savert een aantal foto’s met als uitgangspunt het duingebied van Terschelling en de Veluwse bossen. De toeschouwer wordt uitgedaagd mee te gaan op een reis door landschappen die steeds zeldzamer worden in onze stedelijke omgeving. Tegelijkertijd vormen de aantastingen in het landschap door bebouwing een nieuw beeld. Er wordt de suggestie gewekt van reflectie maar bij nadere beschouwing blijkt het een samenstelling te zijn van twee verschillende foto’s. In haar foto’s, schilderijen en video’s onderzoekt Dorita Savert de manier waarop wij observeren. De expositie is dagelijks te zien van 08.00 tot 17.00 uur aan de Wilhelminaweg 80AA Dieren. Meer informatie is te vinden op: www.doritasavert.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.