Home / Oeken / Winterse mountainbiketocht

Winterse mountainbiketocht

OEKEN – De inmiddels traditionele mountainbiketocht van vv Oeken vond 18 januari plaats. Dit jaar werd de tocht uitgezet door de vrijwilligers Jan van den Beld en Jos de Kruijff en voerde ongeveer 30 kilometer door de bossen in de omgeving. De rijders vertrokken in drie groepen; beginnersgroep, gevorderden en een groep dames. Halverwege de tocht was er een pauzestop waar voor de inwendige mens werd gezorgd voor de laatste loodjes. Na een tocht van 2,5 uur stond bij terugkomst in het clubhuis voor iedereen een dampende kom snert te wachten.
 

Lees ook

VV Oeken viert negentigste verjaardag met reünie

OEKEN – Op zaterdag 19 mei houdt vv Oeken een reünie, in het kader van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.